Mléčná čokoláda 50% - Madagaskar
Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: kakaové boby, kakaové máslo, sušené mléko, třtinový cukr.
Obsah kakaové sušiny nejméně 50 %.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Hmotnost: 50 g
Ve výrobě zpracováváme ořechy a mléko.
Míšina čokoláda - Pražská čokoládová manufaktura, kterou založila anglistka a bohemistka Míša Dohnálková (odtud Míšina čokoláda), která čokoládu milovala odjakživa, až jí úplně podlehla. Momentálně asi nejúspěšnější česká čokoláda na světových soutěžích. Mezi ty nejúspěšnější patří čokolády z bobů z Tanzanie.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Míšina čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
značka: | Míšina čokoláda |
procento: | 50% |
druh: | mléčná |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář