Čokoládové sardinky

Spolu s Editou, naším Ferdou mravencem na všechny grafické práce, jsme vytvořily tuhle pěknou infografiku, o tom jak se máte chovat v čokoládovně ;-) Podle mého názoru se tam máte smát a ve velkém pojídat čokoládu (což by na infografice určitě vypadalo nejlíp), ale ať...vznikne alespoň nový článek, tentokrát na téma podnikání v době koronavirové...

Pominu-li to, že jsme byli 2 měsíce zavření, protože, ať se nám to líbí nebo ne, jsme Muzeum (i když asi nejmenší na světě :-)), největší perly pro provozovatele čehokoliv v cestovním ruchu teprve začínají.

Být bez příjmů 2 měsíce pro nás bylo nepříjemné, ale ne existenčně. Měli jsme rezervy (sice určené na nové stroje do výrobny, ale budiž) a taky čas dotáhnout spousty restů a nápadů. To co nás ale čekalo bylo obzvláště vypečené - vše se mění, každým dnem (dokonce i to datum otevření)!

Nakonec máme povoleno 11. května, spolu se spoustou dalších podniků, takže teď všichni hromadně sháníme rukavice, desinfekce, ochranné štíty a podobně. Vznikají celkem humorné diskuze:

 

"Nevíš, kde seženu rukavice? - "Netuším, ale můžu Ti dát hromadu pytlíků."

nebo s kolegou z Prahy:

"Jak vy to máte s těmi rozestupy?"

já na to: "No normálně, 2 metry."

on: "Ty nevíš, že pro muzea je to nejen 2 metry, ale taky max 1 osoba na 10m čtverečních?"

 

Nevím... a od té doby co to vím, přemýšlím, co s tím provedu. Víte, že naše muzeum má 22m i se záchodem? I když budeme mít úplně plno, bude tu prázdno… zapeklitá situace provozovatele muzea v roce 2020.

My si ale poradíme, nebojte! Chystáme precizní rezervační systém, budeme si Vás skládat jako sardinky do plechovky :-) Už se těším, jak na mě budou svítit okénka s Vašimi jmény ;-) A už se mi nikdy nestane, že nepoznám známé mezi Vámi - už poznám Kluse i Klause, všechny olympioniky i mojí oblíbenou herečku...

Ať žijí sardinky!

Chcete-li se i Vy stát naší milou sardinkou v Muzeu, můžete svá místa rezervovat zde ;-)

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.